Kling werkt in Den Haag, Leiden, Oegstgeest, Delft, Zoetermeer, Rotterdam, Capelle aan den IJssel en regio's in het hele Westland.

De klus goed en netjes uit laten voeren. Dat verwacht u van een vakman met goed gereedschap. Bel daarom Kling voor de volgende werkzaamheden:

Deursloten

Bent u uw sleutels kwijt, is uw slot kapot of is er bij u ingebroken? Kling plaats en vervangt uw deursloten en sleutels. We leveren sloten van de merken: LIPS, NEMEF, DOM, AXA, OXLOC en YALE.


Uw pand of woning nog veiliger maken? U kunt ook contact met ons opnemen voor het monteren van onder meer traliewerk, slotplaten, SecuStrips, SecuStangen, dievenklauwen en Espagnolettensloten.

'Wie staat er voor uw deur?' Het monteren van een draadloze camera met geheugen doen wij ook. Met deze camera kunt u altijd zien wie er aangebeld heeft.


Staat u onverhoopt voor een gesloten deur? Wij komen direct.

Neem nu contact met ons op

Sanitair

Heeft u een gesprongen waterleiding in de tuin of loopt het toilet niet meer goed door? Problemen met uw sanitaire voorziening zijn alles behalve prettig. De monteur van Kling komt meteen langs voor het repareren en vervangen van onder meer uw toilet, douche en kranen.


Ook voor het opnieuw kitten van uw douche en bad zijn wij inzetbaar. 

Na 3 jaar gaan kitvoegen loslaten en ontstaan er lekkages en schimmels die te herkennen zijn aan zwarte en rode randen. Deze zijn slecht voor uw gezondheid. Laat uw bad of douche daarom door ons kitten.

Neem nu contact met ons op

Elektra

Gesprongen stoppen, waterlekkage, brand? Wat de storing ook is, de monteur van Kling lost het op. Ook als u een extra stopcontact in uw woning wilt laten aanbrengen of de groepenkast wilt vervangen, kunt u bij ons terecht.


Extra stopcontact voor uw WIFI of router in uw meterkast? Wij installeren deze vandaag nog! 


Onze monteur kan ook uw tv aansluiten voor de merken ZIGGO, HUMAX, HDMI en Optice.

Neem nu contact met ons op

Verstoppingen

Het bad verstopt, de wc spoelt niet meer door of de gootsteen staat vol met modderachtig water. Kling schiet te hulp. We komen lekkende kranen, gesprongen waterleidingen en verstoppingen meteen verhelpen.


Toiletdouche
Ongekende frisheid met een toiletdouche. Deze wordt ook wel de Indische douche genoemd. Heeft u er altijd al eentje willen hebben? We installeren deze – eventueel met warm water – aan uw toilet.


Quooker-installatie
Steeds meer mensen kiezen voor het gemak van de Quooker. Hiermee krijgt u direct warm water van 100 graden uit de kraan (met kinderslot).

Versnel het koken of maak direct een kop thee, koffie of een pan soep klaar. Met de Quooker heeft u namelijk kokend water in een handomdraai. Ook handig voor de afwas: vette pannen zijn in een 

handomdraai schoon.

Neem nu contact met ons op