sleutels kwijt
Wij komen wel direct.nl 365 dagen per jaar!
Contact met Kling.nl
Kling Den Haag
Kling Den Haag
gesprongen waterleiding

Kling.nl Den Haag, Leiden, Oegstgeest, Delft, Zoetermeer, Rotterdam, Capelle aan den ijssel en regio`s en het hele Westland.

De klus goed en netjes uit laten voeren. Dat verwacht u van een vakman, met goed gereedsschap.  Bel daarom Kling.nl voor de volgende werkzaamheden:

Deursloten
Sanitair
Elektra
Verstoppingen
Deursloten

Deursloten

Sleutels kwijt, slot kapot of is er bij u ingebroken? Kling.nl plaats en vervangt uw sleutels en deursloten. We leveren sloten van de merken: LIPS, NEMEF, DOM, AXA, OXLOC en YALE. 

Beveiliging
Uw pand of woning nog veiliger maken? U neemt ook contact met ons op voor het monteren van onder meer traliewerk, slotplaten, secustrips, secustangen, dievenklauwen en espagnolslot.

Draadloze camere. Wie staat er voor de deur met geheugen. Zien wie er aangebeld heeft.

Staat u voor een gesloten deur? Wij komen wel direct.
 

WJ KOMEN WEL DIRECT!!

Sanitair

Sanitair

Heeft u een gesprongen waterleiding in de tuin? of loopt het toilet niet meer goed door? Problemen met uw sanitaire voorziening zijn alles behalve prettig. De monteur van Kling.nl komt meteen langs voor het repareren en vervangen van onder meer toilet, douch, kranen.
Ook voor het opnieuw kitten van uw douche en bad. 

Na 3 jaar gaan kitvoegen loslaten en onstaan er lekkage`s en schimmels te herkennen aan zwarte en rode randen. Slecht voor uw gezondheid.

 

 

 

WIJ KOMEN WEL DIRECT!!

Elektra

Elektra

Gesprongen stoppen, waterlekkage, brand? Wat de storing ook is, de monteur van Kling.nl lost het op. Ook als u een extra stopcontact in uw woning wilt laten aanbrengen of de groepenkast wilt vervangen, neemt u contact met ons op.

Extra stopkontact voor uw WIFI of router in uw meterkast. Vandaag nog!! 

Onze monteur kan ook uw TV aansluiten  ZIGGO  HUMAX HDMI Optice

 

 

 

 


 

WIJ KOMEN WEL DIRECT!!

Verstoppingen

Verstoppingen

Het bad verstopt, de wc die niet meer doorspoelt of een gootsteen vol met modderachtig water. Kling.nl schiet te hulp. We komen lekkende kranen, gesprongen waterleidingen en verstoppingen meteen verhelpen.

Toiletdouche
Ongekende frisheid met een toiletdouche ook wel de Indische douche genoemd. Altijd al eentje willen hebben? We installeren – eventueel met warm water – aan uw toilet.

Quooker-installatie 
Steeds meer mensen kiezen voor het gemak van de Quooker. Dit is direct 100 graden warm water uit de kraan. (Veilig voor kinderen)
Versnel het koken of maak direct een kop thee, koffie of soep klaar. Met de Quooker heeft u namelijk kokend water in een handomdraai. Vette pannen in een hand omdraai schoon.
 

WIJ KOMEN WEL DIRECT!!